Jäsenedut

Lyra tarjoaa jäsenilleen seuraavat edut:

  • Seura maksaa kansallisen A-luvan takaisin kahdesta hyväksytystä suorituksesta kansallisella tasolla. Eräpäivä luvan takaisinmaksun hakemiselle 30.11.2023.  
  • Seura maksaa alueluvan takaisin kahdesta sijoituksesta aluetasolla. Eräpäivä luvan takaisinmaksun hakemiselle 30.11.2023. 
  • Seura kustantaa toiminnassaan mukana olevien toimihenkilöiden koulutukset ja lisenssit.
  • Seura tukee jäsentensä tavoitteellista valmentautumista sekä koulu- että esteratsastuksessa. Valmennustuessa on ratsastajakohtainen katto, 50€/vuosi. Tukea haetaan kerran vuodessa erillisellä hakemuksella ja seura myöntää tuen hakemusten perusteella. Valmentajien on oltava koulutettuja tehtävään, esim. ratsastuksenohjaaja, -opettaja, -valmentaja. Tukea myönnetään seuraavilla perusteilla: tavoitteellinen harrastaminen (kilpailemisen aloittaminen, tulostason parantaminen, henkilökohtainen kehittyminen). Johtokunnan kokous päättää tuen suuruuden ja ilmoitetaan hakijoille. Hakemukset on toimitettava ohjeen mukaan johtokunnalle 30.11.2023 mennessä. Valmennustuki kohdistuu valmentajan palkkioihin, ei esim. maneesimaksuihin tai matkakuluihin. Valmennustukea ei myönnetä ratsastuskoulun tavallisille tunneille osallistumiseen. Tuki on ratsastajakohtainen eikä edellytä omaa hevosta. Tuen myöntämistä varten tarvitaan joko kuitit valmennuksista tai lomakkeeseen kerätyt kuittaukset. Hopotin tai Kipan kautta maksetuista valmennuksista ei tarvitse kuittia tai kuittausta valmentajalta. Valmentajilla tulee olla y-tunnus.

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää jäsensihteerille sähköpostiin anuliina.toppari@gmail.com seuran johtokunta käsittelee hakemukset kokouksessaan.


Lisäksi Lyran jäsenet saavat etuja Kojolan tallin palveluista:

  • Kojolan tallin ratsastustunnit: 10 tunnin tallikortti ja kausimaksu alennus lyran jäsenille 1€/tunti
  • Kojolan tallin tallipaikka yksityishevosille alennus lyran jäsenille 5€/kk.

Kojolan tallin edut Lyran jäsenille ovat voimassa 1.1.2023 alkaen.